diensten

Allround Koeriers BV staat voor u 24 uur per dag / 7 dagen in de week gereed. Hieronder een greep uit onze diensten.
Laat elk pakket bezorgen door Allround Koeriers. De koerier komt de zending bij u thuis of op het werk ophalen en levert dit snel en veilig af bij de ontvanger. Wij leveren pakketten over de hele wereld. De zending is goed verzekerd tijdens het transport.

Spoedkoerier

Lees hier meerMoet uw pakket met spoed afgeleverd worden, dan is de spoedkoerier binnen 30 minuten ter plaatse in Rotterdam en omstreken. Vervolgens brengt hij uw pakket zonder omwegen naar de ontvanger waar dan ook ter wereld.
Heeft u vervoer nodig van aardolieproducten, dan dient u rekening te houden met de strenge wet- en regelgeving om de veiligheid en kwaliteit te waarborgen. Allround Koeriers neemt u deze zorgen uit handen en verzorgt een veilige levering.
Allround Koeriers biedt ook op en overslag aan. Hierdoor is het mogelijk om uw hele logistieke proces uit handen te geven.
Heeft u speciale producten? deze kunt u ook bij ons opslaan. Indien nodig kunt u elke moment van de dag daarover beschikken.
Al onze voertuigen zijn uitgerust met de meest moderne elektronica. Hierdoor zijn we elke seconde direct in contact met onze chauffeur.